top of page
  • Skribentens bildMarina

Yes!

Hurra, mina blodvärden tycks ha återhämtat sig nu. Så skönt, då behöver jag inte oroa mig för just det i alla fall. Som den supernörd jag är, har jag givetvis fört in alla mina värden i ett exceldokument för att se utvecklingen, samt skrivit in vad t ex B-EFV och neutrofila granulocyter innebär. Något måste man ju ägna sina dagar åt trots allt.


Just den här dagen har varit en superhärlig sådan. Julia hade skolavslutning över Teams (jävla pandemi) och efter den tog vi bilfärjan över till Ekerö och gick till vår snordyra superfavoritbutik och shoppade loss och efter det satt vi nere vid Mälaren på en supermysig restaurang och njöt av en sommarlunch i solgasset. Jag kände ju ingen smak i vanlig ordning, men det såg gott ut det jag åt.


103 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Mitt senaste läkarbesök

Den 19e april var jag på återbesök hos onkologen. Jag fick träffa en ny läkare vilket jag inte gillar. Det var inget fel på henne, men jag vill ha kontinuiteten med min "vanliga" läkare. Nåväl, jag sk

Operation av tårkanalerna

På torsdag är det två år sedan jag fick min sista stålbehandling. Två år sedan jag var färdigbehandlad för min stora tumör i näsan. TVÅ ÅR! Jag kan knappt förstå det själv, att det har gått så lång ti

2 Comments


Madelen Nikander
Madelen Nikander
Jun 10, 2021

Jaa, hurra för blodet! Och grattis till Julia som har fått sommarlov och till mamman som verkar ha haft en så härlig dag! 🌸🌞🤸‍♀️🥰🤗

Like

Victoria Malm
Victoria Malm
Jun 10, 2021

Åh så härligt det lät! Vad är det för butik? (Nyfiken ♥️) Och så härligt med bättre blodvärden! 🤗 Lycka!!!!

Like
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page