top of page
  • Marina

Yes!

Hurra, mina blodvärden tycks ha återhämtat sig nu. Så skönt, då behöver jag inte oroa mig för just det i alla fall. Som den supernörd jag är, har jag givetvis fört in alla mina värden i ett exceldokument för att se utvecklingen, samt skrivit in vad t ex B-EFV och neutrofila granulocyter innebär. Något måste man ju ägna sina dagar åt trots allt.


Just den här dagen har varit en superhärlig sådan. Julia hade skolavslutning över Teams (jävla pandemi) och efter den tog vi bilfärjan över till Ekerö och gick till vår snordyra superfavoritbutik och shoppade loss och efter det satt vi nere vid Mälaren på en supermysig restaurang och njöt av en sommarlunch i solgasset. Jag kände ju ingen smak i vanlig ordning, men det såg gott ut det jag åt.


101 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ett SMS

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page