top of page
  • Skribentens bildMarina

Bortkopplad cytostatika

Seg och yr som tusan idag och hjärnan verkar inte fungera alls. Försökte läsa tidningen i morse, men kunde inte koncentrera mig någon längre stund.

Åt lite lunch. Idag var det stekt potatis med massor av salt jag var sugen på, av alla konstiga saker, så det fick det bli. När jag sedan skulle diska stekpannan kände jag att jag höll på att svimma och fick gå och lägga mig en stund.

Planen idag var att återigen vira in mig i gladpack för att ta mig en dusch, men kom inte så långt förrän på eftermiddagen.


Jag sätter upp små delmål i allt detta, och dagens mål var att bli av med magväskan med cytostatikan. Den kopplades bort och nu känner jag mig lite friare utan slang från armen till flaskan på magen. Skönt. Sköterskan som kom hit gjorde rent picclinen och kom med mediciner som jag skulle ha haft i tisdags. Håhåjaja, jag kanske ska försöka läsa på lite om mig själv och inte bara förlita mig på andra.

Efter ASIHs besök åkte jag och Julia för att handla mat inför veckan. Svårt att skriva inköpslista när jag inte är sugen på något att äta och sjukt tråkigt att sitta kvar i bilen och vänta medan det handlas. Men jag är glad att jag har hennes hjälp.
Märker att jag inte kan formulera mig här inne idag, så jag lägger ner, men först DAGENS HÖJDPUNKT: Min lilla systerdotter födde en jättevacker liten son idag så nu har vi ännu ett litet mirakel i vår storfamilj. Jag grät en skvätt när jag fick se bilden på den lilla finingen och tänker att det verkligen ändå är fantastiskt att livet fortgår där ute även om det känns som att mitt liv är lite på paus just nu.74 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Mitt senaste läkarbesök

Den 19e april var jag på återbesök hos onkologen. Jag fick träffa en ny läkare vilket jag inte gillar. Det var inget fel på henne, men jag vill ha kontinuiteten med min "vanliga" läkare. Nåväl, jag sk

Operation av tårkanalerna

På torsdag är det två år sedan jag fick min sista stålbehandling. Två år sedan jag var färdigbehandlad för min stora tumör i näsan. TVÅ ÅR! Jag kan knappt förstå det själv, att det har gått så lång ti

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page