top of page
  • Skribentens bildMarina

Från 25% till 50%


Idag har jag beslutat mig för att börja jobba halvtid istället för två timmar per dag. Det känns fint. Det går framåt och åt rätt håll och det gör mig så himla glad. Snälla goda universum/någon/mig själv/Gud/stadsministern (eller vem som bestämmer sådant) låt mig fortsätta denna väg framåt och låt inga sidospår dyka upp i min väg. Bara rakt fram utan vare sig uppförs- eller nerförsbackar! Som att cykla på Öland....helt flackt med bara vackra blommor, en och annan häst och havsutsikt när man tittar åt sidan. Så vill jag ha det. Tack på förhand!
54 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Mitt senaste läkarbesök

Den 19e april var jag på återbesök hos onkologen. Jag fick träffa en ny läkare vilket jag inte gillar. Det var inget fel på henne, men jag vill ha kontinuiteten med min "vanliga" läkare. Nåväl, jag sk

Operation av tårkanalerna

På torsdag är det två år sedan jag fick min sista stålbehandling. Två år sedan jag var färdigbehandlad för min stora tumör i näsan. TVÅ ÅR! Jag kan knappt förstå det själv, att det har gått så lång ti

1 Comment


Härligt Marina 💪 😍 Precis så hoppas vi att det blir 🙏

Like
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page