top of page
  • Skribentens bildMarina

Jag är tillbaka!

Idag har jag äntligen orkat något igen och det är så otroligt härligt med lite energi i kroppen.

För första gången på nästan två veckor gick jag ut och promenerade och det var ljuvligt att få friskt syre i lungorna. Jag gick ganska långsamt för att kunna vara ute så länge som möjligt och fick ihop 45 minuter. Jag orkade också prata i telefon, bädda rent, tvätta en maskin och hänga den, köra Julia, tanka bilen och fixa middag. Allt sådant som jag tidigare har tagit för givet och bara gjort med armbågen är som en trisslottsvinst för mig idag.


Jag fick ett meddelande på Instagram idag, från grannen bredvid mig som hade pratat med en annan granne som hade frågat om jag var sjuk. Hon gillade inte att prata om mig över huvudet på mig och frågade istället rakt ut. Jag uppskattar det, rakt på sak och att man inte tisslar och tasslar.


Och så mycket mer har jag inte att komma med idag. En bra dag helt enkelt!

61 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Mitt senaste läkarbesök

Den 19e april var jag på återbesök hos onkologen. Jag fick träffa en ny läkare vilket jag inte gillar. Det var inget fel på henne, men jag vill ha kontinuiteten med min "vanliga" läkare. Nåväl, jag sk

Operation av tårkanalerna

På torsdag är det två år sedan jag fick min sista stålbehandling. Två år sedan jag var färdigbehandlad för min stora tumör i näsan. TVÅ ÅR! Jag kan knappt förstå det själv, att det har gått så lång ti

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page