top of page
  • Skribentens bildMarina

Sjukskrivning och rosenblad


På torsdag ska jag på återbesök till Onkologen och jag är så himla ambivalent inför det och min kommande sjukskrivning. Hur mycket orkar jag numera egentligen?

Den här veckan har jag 2-3 möten inbokade varje dag, både jobbmöten och annat och idag måndag, känner jag mig helt slut bara jag tänker på det. Ska det verkligen vara så? Antagligen inte….om man är helt frisk. Jag undrar också, i mitt stilla sinne, varför jag har bokat in mig på det viset när jag vet att det är vansinne.


Jag köpte en bukett med fantastiska rosor till mig själv för en dryg vecka sedan. De har hållit så otroligt fint, men idag började det ramla ner rosenblad på bordet när jag satt här och jobbade. Alla hjärtans dag – ödets ironi att bladen började falla just idag…. 😊

71 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Mitt senaste läkarbesök

Den 19e april var jag på återbesök hos onkologen. Jag fick träffa en ny läkare vilket jag inte gillar. Det var inget fel på henne, men jag vill ha kontinuiteten med min "vanliga" läkare. Nåväl, jag sk

Operation av tårkanalerna

På torsdag är det två år sedan jag fick min sista stålbehandling. Två år sedan jag var färdigbehandlad för min stora tumör i näsan. TVÅ ÅR! Jag kan knappt förstå det själv, att det har gått så lång ti

2 Kommentare


Madelen Nikander
Madelen Nikander
14. Feb. 2022

Ett hjärta från mig med! 💗🤗

Gefällt mir

Ett stort hjärta till dig från mig på Alla hjärtans dag 💓

Gefällt mir
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page