top of page
  • Marina

Sjukskrivning och rosenblad


På torsdag ska jag på återbesök till Onkologen och jag är så himla ambivalent inför det och min kommande sjukskrivning. Hur mycket orkar jag numera egentligen?

Den här veckan har jag 2-3 möten inbokade varje dag, både jobbmöten och annat och idag måndag, känner jag mig helt slut bara jag tänker på det. Ska det verkligen vara så? Antagligen inte….om man är helt frisk. Jag undrar också, i mitt stilla sinne, varför jag har bokat in mig på det viset när jag vet att det är vansinne.


Jag köpte en bukett med fantastiska rosor till mig själv för en dryg vecka sedan. De har hållit så otroligt fint, men idag började det ramla ner rosenblad på bordet när jag satt här och jobbade. Alla hjärtans dag – ödets ironi att bladen började falla just idag…. 😊

62 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ett SMS

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page