top of page
  • Skribentens bildMarina

Uppfinnare, se hit!

Varför kan man inte bara uppfinna en lins som man kan lägga in i ögonen och som absorberar all överflödig vätska? Eller ett litet papper som man lägger in i ögat i underkant som suger åt sig all den vätska som nu trillar över kanten?

Ska det vara så svårt?

Är så less på alla dessa tårpapper som ligger överallt och att ha fickorna fulla av näsdukar. Paniken när jag har glömt att ta med mig när jag är ute eftersom jag blir nästintill blind om jag inte får trycka in papper i ögonen. Snälla, bara uppfinn något. Tack på förhand!

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Mitt senaste läkarbesök

Den 19e april var jag på återbesök hos onkologen. Jag fick träffa en ny läkare vilket jag inte gillar. Det var inget fel på henne, men jag vill ha kontinuiteten med min "vanliga" läkare. Nåväl, jag sk

Operation av tårkanalerna

På torsdag är det två år sedan jag fick min sista stålbehandling. Två år sedan jag var färdigbehandlad för min stora tumör i näsan. TVÅ ÅR! Jag kan knappt förstå det själv, att det har gått så lång ti

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page